Phoneum - mobiele crypto of phoney?

Door Qwerty-273 op maandag 12 februari 2018 21:58 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 940

Crypto is hot!

Met het afgelopen december hoogte punt is crypto natuurlijk hot. Iedereen lijkt haast blind geld te 'investeren' in allerlei coins en apps op blockchains. Het moet dan goed voelen, of het team moet goed zijn. Of de paper ziet er goed uit. "Ik geloof er in!!" zal menig crypto hodl'er wel een bekende uitspraak zijn.

Er is (weer) een nieuwe munt. Die zich totaal en alleen richt op mobiele devices, nou ja Android en iOS dan eigenlijk. Waar het nut niet direct duidelijk wordt gemaakt, behalve dat het een 'mining experience' biedt op je smartphone of tablet.

De Android app is enige tijd uit. En met valentijn komt de iOS versie in een gelimiteerde oplage beschikbaar. Je kan je er nu voor inschrijven en wie het eerst komt die het eerst maalt bij de daadwerkelijke appstore uitgifte.

Voor valentijn wil ik best even lekker digitaal knuffelen. Wie kan ik een PHM sturen? En wie geeft de knuffel door?

https://tweakers.net/ext/f/1jl8vv4G1gVv1ASdjXzNc1ng/medium.png

Meer info over Phoneum op https://phoneum.io
(De app is alpha en 'mined' op het zogenoemde testnet. Die gaan allemaal de prullebak in met het overschakelen naar de publieke switch naar het zogenoemde mainnet)

Volgende: Electroneum Mobile Miner doet het nu! 05-03 Electroneum Mobile Miner doet het nu!
Volgende: Argghhh Matey!!! - PPNL 03-'17 Argghhh Matey!!! - PPNL

Reacties


Door Tweakers user Luuk1983, dinsdag 13 februari 2018 12:09

Als je graag op je mobiel wilt minen, dan zou ik voor Electroneum gaan. Dat is ook wel een beetje een vage munt, maar daar zijn in ieder geval een hoop mensen al ingestapt en leeft het volgens mij behoorlijk. Ze zijn de ico-fase in ieder geval voorbij en niet met het geld van iedereen er vandoor ;)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 13 februari 2018 12:10]


Door Tweakers user Qwerty-273, dinsdag 13 februari 2018 15:32

@Luuk1983, het minen van Electroneum staat volgens mij nog als beta te boek. Er zijn slechts een aantal mensen uitgenodigd om hieraan deel te nemen voor het moment.
Tenminste volgens deze update https://support.electrone...60000324252-Mobile-Mining die ik kon vinden. Je kan wel minen via je PC natuurlijk.

Door Tweakers user Stef_Venner, woensdag 14 februari 2018 09:19

Ik zit in de bŤta voor electroneum, werkt erg fijn en de hashrate is voor iedereen ook variabel. Ze zijn ook erg aan de weg aan het timmeren om de juiste bedrijven achter zich te krijgen

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)